Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Cacahan

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 08 Juli 2014 08:02:00

"Geus atu éta dora ulah diingkeun baé, ubaran! Mana teuing nyeri peurihna aingmah. Mangtaun-taun dicokélan ti unggal sisi. Nanah jeung mokla tah sina garing didinya, sangkan nutupan bolong-bolongna. Ceuba atuh ari dék dikolébétkeun mah ngised saemé, ja sok tuluy dibanjur ciuyah atawa cuka biang! Mun manéh hayoh baé ngukut dora éta, loba nu ilu sangsara deuleu. Aing jadi euweuh kahayang. Mata peudeud balas meres caina. Tuh awak, nepi ka rangkébong. Kuru. Tulang ditutup kulit".
"Hey! Éta manéh keur naon ramo? Ngorékan harigu. Tepi ka gorowong kitu!"
"Aing dék nyokot haté. Dék diampihan. Tuh geus aya deui nu ker nyieunan bolong-bolong anyar, notogan dora nu can garing!"