Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngalindur

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 08 Juli 2014 07:02:58

Puasa geus rék sapuluh poé, Alhamdulillah, anak kuring nu bungsu, nu umurna kakara tujuh taun, puasana cacap waé nepi ka magrib. Ngan éta, teu kaop nempo bantal, golédag wé ngagoler, nyaho-nyaho geus nyegrek. Soré harita mah, manéhna maén badminton jeung baturna di hareupeun imah. Geus capeeun mah, tuluy asup ka imah, laju nyokot bantal ka kamar, golédag wé dina korsi. Nyaho-nyaho geus adan magrib. Si Dédé masih saré kénéh.
“Dede, geura gugah! Tos magrib!” Ceuk lanceukna, bari ngaguyah-guyah awakna. Kuring mah jongjon ngurus dahareun. Na, atuh, ari hudang, Si Dédé, langsung muru kana méja, nu geus diteundeunan inuman jeung dahareun keur tajil. Saméméh nginum, kadéngé manéhna ngucapkeun du’a. “Bismika Allohhumaahya wa’amut.” Cenah.