Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sapasi Getih

Kénging Rinto Variasirias
Dipidangkeun dina lapak 07 Juli 2014 21:44:47

Srog manéhna nepi ka sisi pasir. Wates lembur. Hawa karasa canéom, perbawa panon poé nu geus mucuk ka gunung. Pulas konéng mimiti mayung. “Téréh magrib…” Gagerentes Udi. Leumpang ingkud-ingkudan teu kuateun gancang. Ngong hawar-hawar kadéngé adzan. Kusiwel Udi ngaluarkeun jambu sasiki tina sakuna. Ampir unggal saku marondoyot pinuh ku jambu. “Alohumalakasumteuuughss.. !” Am, jambu dihuapkeun bari nahan kanyeri. Udi nikreuh ngagugusur awakna. Jambu sasiki teu kungsi béak. Udi merenyit. Sukuna nu bareuh beuki nyaksrak kana awak. Nyaliara nepi kana sirah. Tetempoan jadi ranyay karonéng. Bangkieung. Brug!
“Kapanggih teu?” Mang Darma nanya ka pamajikana nu karék ngaronghéap. “ Aya kapanggih. Ulin jauh naker” Ceuk bi Ina nyampeurkeun tajileun nu geus makbrak. “ hariwang atuda. Mangkaning keur peunciteun lebaran” Ceuk bi Ina deui bari ngahuap. “Ari si Udi kamana nyaa…?” Mang Darma bangun hariwang. Pasemon katingali teu puguh rasa. “Paling gé di ninina” Ceuk bi Ina pondok.