Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Buka Puasa Di Bumi Nini Uti

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 05 Juli 2014 11:39:05

Dinten kamari mah, abdi ngajak réréncangan, Nani, Yani, sareng Omah, buka puasa di bumina Nini Uti. Hawatos, Nini Uti téh, di bumina mung nyalira. Palaputrana ngumbara tarebih, sareng jarang ngalayad anjeunna. Asa ka nini nyalira abdi mah, ka anjeunna téh, da sok sering ameng ka bumina, sareng anjeunna mah bageur ka barudak téh. Ngahaja, abdi teu ngawartosan heula Nini Uti, badé buka di bumina, da bilih ngarépotkeun. Abdi sareng rerencangan nyarandak bekel masing-masing, teu hilap mamah ngarantangan kanggo Nini Uti. Pas abdi ka ditu, satengah genep, Nini Uti nuju mayunan méja, sigana mah tos nyiapkeun kanggo buka anjeunna. Nu aya dina méja téh, cai hérang dina gelas, sareng sangu dina piring, nu ditumpangan bala-bala. Barang ningal abdi sareng réréncangan, anjeunna katingal bingaheun pisan. “Nuhun, Cu, Nini diréncangan, sareng dikintun tuangeun.” Saurna, bari carinakdak.
Sonten ayeuna mah, abdi badé ngajemput Nini Uti, supados kersaeun buka, di rorompok abdi.