Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lisung

Kénging Nana Sukmana
Dipidangkeun dina lapak 05 Juli 2014 08:53:30

LANGIT téh teuing ku béngras, Enung. Lir pameunteu anjeun nu lénglang, tara ngungun ngukut semu. Padahal, panangan anjeun salempay sutra, heubeul nyésakeun raheut. Tinggareret janten gurat-gurat hirup. Peuheur. ‘Na geduk halu jeung lisung, asih nyariki. Tuluy didaraykeun jadi sérah-sérah héman. “Mugi katampi, mung sakieu nu tiasa kasanggakeun,” ceuk anjeun bari ngusap karinget ‘na damis pulas magénta. Harita, Engkang anggur kumalieus.
Di dieu, di saung lisung, urang téh teu weléh guntreng. Bari mimindengna mah sok ditungtungan ku gétréng. Engkang teras murang-maring meupeus keuyang kana halu. Tapi anjeun kalah imut bari terus muru hanca. “Hirup teu cekap ku rumahuh, Kang. Halu téh apan rénghapna, ieu lisung jajantungna.” Nongtoréng deui.
Di dieu, Enung, di saung ieu. Késang anjeun janten wawangi. Dumalingding, dina bilik nasib nu raca sésa ngayuman. Wengi ieu nembé éling, Geulis, sabada Engkang ditalikung jempling. Lalaunan ieu lisung diusapan. Kumalangkang raray anjeun, sumeleber karingetna. Hayang nyeuseup. Tapi simpé rosa ngaborogod haté.** (4-7-2014)