Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Méngbal Bari Ngabuburit

Kénging Maman Damiri
Dipidangkeun dina lapak 05 Juli 2014 03:38:39

Itung-itung milu ngareuah-reuah Piala Dunia bari ngabuburit. Barudak Rancaenyod maraén bal di kebon awi sisi lembur. Basajan pisan, ma,lum barudak lembur. Balna maké bal bliter meunang meuli papatungan. Minangka gawangna cukup diwatesanan ku sendal capit lebah kenca jeung katuhueun kiper. “Tim Jérman Uing kapténna!”Ceuk Asép Aced. “Tim Perancis Uing kapténna!” Ujang Abléh mairan. “Keun Amang wasitna!” Ceuk Mang Otong nu keur nungguan cilok dagangkeuneun. “Suten heula, nu éléh wayahna tong maraké baju!”,ceuk Mang Otong. Sok sanajan bari nahan lapar jeung aus, méngbal téh teu burung ramé. Pamaén ti dua tim némbongkeun kabisana séwangan-séwangan. Kolot budak nu lalajo éak-éakan nepika poho mun keur puasa. Eureun-eureun sotéh waktu bal nu ditajong ku Toto Endul leungit lebah dapuran awi. Isukna goréhél kapanggih deui di jero langseng cilok Mang Otong. Kituna téh bari jeung ditulisan. “Mang, hampura bal téh kamari diinjeum heula ku uing sabatur-batur papada anak jin! Baktos abdi,Sarketu Bobotoh Persib.”,cenah.