Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Balaka

Kénging Aminta Zein
Dipidangkeun dina lapak 04 Juli 2014 08:56:44

“Mah!” Teu kebat. Sungut ngadadak hésé éngab. Sieun. Sieun pamajikan teu daék narima mun kuring balaka. Sabab jujur aya kalana mawa mamala. Teu jujur geus pasti haté kasiksa alatan mendem rusiah. “Aya naon Pah?” Pamajikan siga nu panasaran. “Eu...moal bendu Mamah ka Papah?” Tagiwur campur ngadégdég. “Bulan alus, poé alus. Taya alesan keur Mamah bendu ka Papah.” Plong, saheulaanan. “Hampura Papah geus hianat ka Mamah.” Rét. Treup pa’adu teuteup. Lila silih pelong. “Mamah tos jangji ka Papah, yén Mamah moal bendu.” Pamajikan ukur unggeuk. Cimatana mimiti ngamalir. “Tilu taun katukang, Papah geus mihukum hiji wanoja. Papah ngagaleuh bumi lima ratus juta keur bekel hirup duaan.” Cong. Kuring andiprek bari nyium leungeunna. “Tapi ayeuna Papah tos papirak. Bumi ku Papah dijual deui. Pajeng dua milyar. Mangga rékeningna cepeng ku Mamah!” Pamajikan cengkat bari ngépéskeun rangkulan. “Papah!” Kuring anger ngeluk. “Kunaon salingkuh téh teu kaduaan, atawa katiluan? Pan lumayan. Dasar salako bodo!”