Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kuring Téh Lain Keur Anjeun

Kénging Maman Damiri
Dipidangkeun dina lapak 03 Juli 2014 05:02:11

Pangéran teu loba cara mun rék ngahadirkeun cinta. Nya cinta anjeun buktina. Ngan hanjakal, datangna bet salah mangsa. Geuning, kuring téh lain keur anjeun. Pan nyatana kuring geus aya nu boga. Mo wasa midua haté. Laksa rébu kali logika, galécok rék milu nolak. Tapi haté leutik mo bisa dibohongan. Cinta nu urang cinta nu ihlas. Cinta mo laas ku jaman.
Mun seug kuring masih nyorangan. Mo kamana ngeunteupkeun hate. Meureun copna téh ka anjeun.
Ayeuna najan kapaksa, kuring wakca megatkeun duriat. Batan saukur ngudag impian, nu can tangtu bakal kahontal. Batan saukur ngondang kapeurih, ngukut sungkawa saendeng-endeng. Saméméh cinta anjeun bakal leuwih nyaliara. Hampura, kuring rék milih satia. Ka manéhna, anu geus datang tiheula. Sok sanajan kuring eungeuh, asih anjeun leuwih jero batan manéhna.
Daweung...ayeuna urang diajar ludeung. Urang pupus tapak ringkang. Popohokeun, dina jurang-jurang kolbu pangjerona. Hampura, mo bisa marengan anjeun ngambah umpalan sagara katresna.