Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Manéhna

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 29 Juni 2014 10:59:58

Lain ngimpi. Komo lamunan. Wawuh saukur dunya maya. Aya tapi euweuh. Euweuh tapi aya.
Saha-sahana teu apal. Sanajan aya dina profilna ja can tangtu nu sabenerna.
Geus kuduna kitu meureunan. Papanggih di dunya sabenerna. Ulahmun ngajak cacahan. Teu ditanya tiheula mah teu éngab-éngab acan. Ruweud.
Sombong? Teuing!
Isinan? Mbuh!
Nu pasti, tetep teu apal nu sabenerna.
Balik ka dunya maya jadi galécok. Ngirim stiker. Ngirim poto. Tetep teu apal.
Tabé ah.
Tulisan remove 'na layar andro ditoél.