Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Piala Dunya

Kénging Aminta Zein
Dipidangkeun dina lapak 29 Juni 2014 10:19:15

Presidén FIFA Sépp Blatter ahirna ngarasa handeueul, nyieun jadwal piala dunya teu konsultasi jeung para kiyai. Méh unggal poé hapéna disada. “Taun hareup nagara kuring moal rék ilubiung kana piala dunya.” Ceuk ketua PSSI na Iran Ali Kafashian, dina telepon. Blatter ngahuleng. “Nya da taun hareup mah moal aya piala dunya Wan.” Jawabna. “Nya lah ulah diayakeun ari rék kitu waé mah!” Ceuk Wan Ali. Blatter bingung, da ceuk pangrasana piala dunya mah opat taun sakali. Aya rasa kasieun dina diri Blatter, ahirna FIFA ngaluarkeun maklumat anu eusina dimana waktuna buka puasa, méngbal rék diistirahatkeun heula. Puguh wé pamaén muslim aratoh kacida. Keur meujeuhna mangprung ngagiring bola, striker swiss Haris Saferovis, katara mentegegna. Mareng pisan rék sahabekna nyépak, ngong nu Adzan. Wasit niup piriwit. Haris poporongos molototan wasit. Karim Bénzéma nu geus ngampléh. Curinghak. Brak. Kolek caruluk dibuka di tengah lapang. Dipungkas ku murak timbel lalab sambel. Wasit ukur kumétap.