Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Imut Cimata

Kénging Luthfi Izzatul Khairi
Dipidangkeun dina lapak 25 Juni 2014 10:02:47

"Palih dieu, Jungjunan," haréwosna. Ngaragap kana palebah angenna. Tuluy imut. Nu kacida kareueutna. Katara, aya sagurat bagja dina pasemonna. Bari neuteup nu ngageubra. Ngusap embun-embunanana.
"Palih dieu, Jungjunan," gerendengna. Neueul palebah haténa. Paneuteupna, teu mindah ti nu ngageubra. Nyah tanggah. Laju nyawang pirang-pirang carita. Kumalayang. Kumalangkang. Pameunteuna, dumadak pias. Atra. Aya rindat-rindat longkéwang. Sakeclak-sakeclak, cimatana ngalémbéréh. Murubut. Maseuhan salamping damisna.
"Palih dieu, Jungjunan!" sakalimah panceg. Anteb. Ngagorolang tina lambeyna. Imut jeung cimatana. Awor pagaliwota. Pagalo dina guligahna. Rémana ngusap sararay nu tibra. Meundeutkeun paneuteup. Salawasna.