Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Daster

Kénging Bune Upik
Dipidangkeun dina lapak 22 Juni 2014 09:04:34

Salaki keur anteng manco layar monitor. Ulin solitér. Sakapeung sok keuheul. Bisa sapoé jeput nyanghareupan komputer mun pareng taya pagawéan. Mun geus anteng, tara nolih mun diajak nyarita. Lalawuh kudu diasongkeun, kalan-kalan daharna gé elat.

Disampeurkeun. Ayeuna malem Minggu. Piraku pohoeun? Biasana gé sok ngajakan jalan-jalan, ngasuh barudak dahar di luar, atawa ngan saukur ngadon beubeuleuman di buruan. “Yah, ayeuna malem naon cing?” bari gék gigireunna. “Hemmmm malem Ahad,” némbalan tibang ngarérét. “Ih, Ayah bentén eung. Biasana sok ngajakan malem Mingguan. Ayeuna mah répéh waé, aya naon yeuh?” api-api baeud bari ngadilak. “Barudakna gé teu aya, moal ramé,” témbalna. “Atuh mani kedah sareng barudak, biasana gé mun barudak suwung téh pan urang malem mingguan duaan,” protés, kuraweud. “Badé malem Mingguan Ayah gé, sareng Bi Inah,” ngajawab teu kireum-kireum. “Hah?” asa kasetrum. “Muhun, Bi Inah pan nu sok malem Mingguan bari didadaster kumel mah,” nyenghél, melong baju nu dipaké ku kuring.