Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Numatak Numawi

Kénging Maman Damiri
Dipidangkeun dina lapak 21 Juni 2014 23:29:28

Langit angkeub, panasna nyongkab. Hareudang nya bayeungyang. Késang badag késang lembut,ngagarajag saawak-awak. Asa piraku ari deuk hujan mah. Kapan keur usum halodo. Jaba ti kitu, asa tara-tara ti sasari. Rék miang téh bet rumegag. Ampir-ampiran pugag ku suit uncuing nu haben suat-suit. Nambah karingrang. “Tong hilap nya, Kang! Diantos di Jalan Cagak. Di tempat ngawitan urang tepang téa.” Kitu unina sms ti manéhna. Di Jalan Setiabudi kapaksa eureun heula, da hujan dumadak turun. Rap maké jas hujan. Ti dinya bangblas mangprung ka kalérkeun. Abong enya keur hujan. Jalan téh kacida sepina. Asa boga jalan sorangan. Gas digoéngkeun sataker kebek. Geleber, ngapung ngawang-ngawang. Golombrang...! Nyungseb kana gawir lebah Tanjakan Emén. “Numatak numawi...Cekéng gé, kudu mayar tol heula. Alungkeun heula ududna!” Ana dirérét, sakolébatan tina dapuran haur aya aki-aki bedegong keur udud seserebungan. “Bisi can apal , Aing téh jéger préman jaman orla. Ngan aingna apes ditabrak treuk!”Pokna deui.