Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pasusubuh Di Cikokol

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 21 Juni 2014 06:13:37

Bulan ngagantung. Kari sapasi. Silih polototan jeung tangkal beusi carangcang mata sapuluh. Jalan ngembat. Lega jeung lojor jasa. Beus paudag-udag silih salip. Mobil lemé teu ngéléhan. Motor sulap-selip euweuh karisi. Teuing ngudag naeun. Aing ngudag naeun?

Beus jurusan Merak Bandung jongjon ngajedog. Kucap-kiceup lampu sénna ngalélécé haté nu simpé.

Panumpang mimiti jul-jol. Haté bungangang. Aya rêmpan nganteur kahariwang. Inget alesan manèhna teu bisa jajap.

"Masih kénging Aa jajap?" Aya galindeng nompo di gigireun.
Aa?!