Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Mindah Rupa

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 19 Juni 2014 19:24:45

Ti beurang kénéh, Bi Isah geus ngagegejeg ka salakina, Mang Kardi, supaya engké soré, nganteur manéhna mandi di walungan.
“Na, atuh Isah, maké hayang mandi di walungan, pan di tukangeun imah gé, aya kamar mandi, jaba jauh deuih, mandi di walungan mah!" Ceuk Mang Kardi bangun nu teu panuju.
Ih, ari Akang, ieu yeuh, kahayang orok na jero beuteung, kumaha mun, anakna ngacay!” Tembal Bi Isah, bari ngusap-ngusap kandunganana, nu jalan opat bulan.
Ba’da asar, Mang Kardi, nganteur Bi Isah mandi di walungan, horéam-horéam gé.
Geus anjog ka walungan, gancang Bi Isah ganti maké samping, tuluy baé nukangan salakina. Manéhna kukucurakan sorangan, da salakina mah embungeun ancrub. Bangun nu embung hanjat, Bi Isah téh, nyaho-nyaho geus rék magrib. “Buru, Isah, geus rék magrib!” Ceuk Mang Kardi, rada keuheuleun.
“Nya, mangga atuh, Kang!” Tembal pamajikanana. Barang Bi Isah, malik ka Mang Kardi, ana beretek téh Mang Kardi lumpat, teu nolih nu gegeroan akang-akangan. Geuning nu mandi téh, bet ganti jadi kunti.