Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Eunteung

Kénging Luthfi Izzatul Khairi
Dipidangkeun dina lapak 19 Juni 2014 09:22:31

Eunteung. Ngajugrug di rohang éta. Dipapaés pigura nu diréka-réka. Ukiran. Beurang harita. Manéhna geus gulak-gilek. Hareupeun eunteung. Mapantes diri. Siga mangsa-mangsa saméméhna.
"Eunteung, saha nu pangkasépna sadunya?" haréwosna. Dumadakan. Eunteung ngageter. Gigibrig. Laju némbongkeun gambar manéhna. Ti mimiti maké kopéah. Nepikeun ka dedegan nu sabeuleugeunjeurna. "Ukur salira, Juragan!" Saharéwos jawaban tan jiriman. Manéhna. Nyéréngéh. Sura-seuri. Aya pirang-pirang kalangkang mojang, na uteukna. Ngagupayan. Imut ngirut. Ngajak ngarungrum gandrung.
Peuting manjing wancina. Manéhna geus sasaged. Ngeunteung deui. "Eunteung, saha nu pangkasépna sadunya?" gerendengna. Eunteung ngabigeu. Balem. "Eunteung..., saha nu pangkasépna?" gorowokna. Angger. Simpé, taya jawaban. Teu lila. Braaak! Eunteung peupeus. Mancawura. Tina sesela pigura. Tingtorojol mangpirang wanoja. Bubulucun. Tingcikikik. Ngusapan beuteung nu bureuyeung.