Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tepung Deui

Kénging Nasrul Jatnika
Dipidangkeun dina lapak 18 Juni 2014 08:05:06

Hareupeun, diukna teh. Dina Karéta Métro. Jurusan Ottawa-Toronto. Pantes. Keureutan pameunteu Aria. Socana biru. Neuteup nyidikleun kuring. Ujug-ujug solongkrong ngajak sasalaman, “Asa kantos tepang. Mung dimana, nya?” Nanya ku basa Inggris lentong Perancis. Kuring colohok. Laju uplek. Ngawanohkeun. Tetelepék. “Kungsi ka lembur kuring?” Barabat ditataan ngaran lembur. Manéhna imut ngagelenyu. “Enya, kungsi nganjrek sawatara lila. Harita mah kuring ngora kénéh.” Song potrét. Pasawahan, gunung jeung munding keur ngawuluku. Hélok. Poto kulawu dipencrong salila-lila.
“Tah, ieu Ujang.” Bari nunjuk budak dituyun wanoja lenjang. Digelung maké kabaya. Kewés naker. Leungeun kéncana, ngajingjing téko. Dituturkeun anjing hideung. Dipelong salila-lila. Rét kana kalung jimat dina beuheung budak. Teu dihaja, leungeun ngaragamang harigu. Aya kénéh. Nyeplés siga nu dina poto.
“Lamun kitu mah..” Diteuteup seukeut. Paromanna ngadadak alum. Jung nangtung. Langgéor. Dituturkeun. Muru panto karéta. “Kudu junun makalangan. Tong nyambat Ambu. Anggur geura udag. Euweuh pupurieunana nungguan. Ti bihari Ujang lain patunggon.”