Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Matapoé

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 18 Juni 2014 05:30:46

Kahalangan kamari. Aing yakin manèh geus aya. Méré haneut mawa panas.
Kahalangan gé pasti aya. Tapi aing can aya.
Kamari. Tibarang dipapag balébat aing yakin manèh kahirupan aing. Segerna dititipkeun kana adzan nu mimiti ngeusian pangdéngé aing. Aya haneut. Kadang mah morérét kacida. Teu ngarasa leungiteun mun méga mindingan atawa nutup ku kandelna nu hideung. Satia. Nganteur aing. Ka isuk nu ayeuna.

Cek mata. Balébat kuari leuwih éndah. Ngepruy hujan nganteurkeun katumbiri. Éndah jasa. Cek aing. Méga bet hésé nyingkir. Wancina moyan bet kabulusan. "Ah ja hayang haneut". Parungan ngabéakkeun sagalana. Manèh subaya. Ngahiang.

Ayeuna lingsir ka barat. Kuduna. Nyatana manéh milih planét lain.
Aing jadi kutub? Salawasna?