Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Amitan Wanci Janari

Kénging Bune Upik
Dipidangkeun dina lapak 17 Juni 2014 16:02:04

Marni ngahuleng sorangan. Wanci ngagayuh ka tengah peuting. Jajauheun kana tunduh. Ngimpleng nu nyaba. Naha haténa seseblakan? Remen ditinggalkeun tugas ku salaki, lain pagawéan énténg-énténg. Utamana dina sual mépéndé haté. Tadi, ba’da asar, salakina amitan. Tugas ka Jakarta.. Dijajap pangdunga, inyana miang.

Hawar-hawar nu keketrok kana panto. “Saha?” Marni reuwas. “Papap, buka tulak,” ceuk sora diluar. Ngahuleng sakedapan. Muka panto. “Naha geuning mulih deui? Teu cios?” hémeng, nanya. “Tong seueur saur, Mam. Papap sono. Emut waé ka Mamah,” sorana haroshos. Najan haténa galecok ku pananya, teu ngorétkeun pameredih salakina. Lalayaran nganteur kasuka, babarengan nepi ka tungtung dunya. “Papap mios, Mam” wanci janari leutik, saged laju amitan. Dijajap nepi ka lawang. Naha teu uluk salam?

Ngagolédag, Marni bagja. Duh, Si Papap “beda” ti biasa. Istiméwa! Reup, tibra.

Panon poé moncorong. Rucang riceung Marni muru lawang, nu keketrok semu rusuh. Bray! “Papap? Naha?”. Marni ngagerentes, “Nu tadi peuting saha? Piraku?” Ngahuleng, hareugeueun.