Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Si Pudel

Kénging Bune Upik
Dipidangkeun dina lapak 14 Juni 2014 23:07:34

“Pun anak mah tos hideng ngaos gé tara dikukuprak,” Maé muka obrolan.
“Sami pun anak gé, ti kawit mandi, dugi ka ngaos tos hideng sorangan. Buku Iqro ge teu kalis ku sapakét. Bubuhan pun anak mah ngaosna gé tos Iqro dalapan,” Nita mairan.
“Jih da muhun atuh harideng barudak téh. Ngan éta wé sok keuheul téh ari geus anteng dina komputer,” Lina miluan.
“Puguh muhun, Ceu Lina péntium sabaraha komputerna? Pun anak meni sok hilap sagala, bubuhan di rorompok mah komputerna tos pentium sapuluh, nyérépét pisan,” Nita embung éléh.
“Euleuh, pentium sapuluh?” méh rampak ibu-ibu séjénna bari silih rérét.
“Mami, emamna wareg,” anak Nita ngasongkeun piring nu eusina loba kénéh.
“Awas tumpah, Nak”.
Anakna ngahuleng. “Mami, naon ari tumpah téh?”.
Nita muncereng, laju ngagupayan pelayan. “Punten sésa pun anak dibungkus, buat Si Pudel di rumah”.
“Asiiiiikkkk Mami bade iraha mésér anjing pudelna Mi? Dédé ngiring nya? Milih warnana ku Dédé!”