Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Héot Mang Minta

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 14 Juni 2014 21:56:29

Sakapeung mah sok ngarasa watir, ningali Mang Minta, nu ampir unggal poé ngurilingan lembur. Bari nguriling téh, tara maké pakéan, ngan kahandapna wé, maké calana sontog nu geus teu mangrupa. Biwirna teu eureun-eureun héhéotan. Sagala lagu, sok dihéotkeun, ti lagu baheula nepi ka jaman bihari. Lamun keur aya roko, ku kuring sok dibéré, sabatang dua batang, kitu deui ku tatangga séjen, sok dibére. Kadang-kadang, ari keur embung mah, sok ditolak roko ogé. Tapi da ari ngaganggu mah tara, nya kitu wé, paling gé héhéotan. Jadi kitu téh, tisaprak manéhna ditinggalkeun ku pamajikanana. Nu pajar rék satia, satuhu ka manéhna, ari taeun kagémbang deui ku lalaki séjen. Unggal imah, nu didatangan ku manéhna, pasti bari ditempoan ka pipir-pipirna , meureun, sugan aya pamajikanana di dinya. Kituna téh, bari teu eureun-eureun héhéotan.