Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kanyaah

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 12 Juni 2014 19:12:27

Hujan keur ngagebrét, waktu kuring ngadéngé, uak-éok na sora ucing. Naha ucing saha? Da rumasa teu ngukut. Tapi éta sora asa deukeut. Ditéang ka tukang euweuh, ka hareup suwung. Ari pas mukakeun panto, nu bras na ka garasi, aya ucing keur mucicid kabulusan. Ku Si Dédé mah, anak kuring nu bungsu, teu sirikna dipangku, tuluy dibawa ka jero imah. “Mah, hawatos, Eméngna, urang sina di dieu wé, nya Mah?” Tanya Si Dédé. Kuring unggeuk, tuluy wé diuk na korsi, hayang nyaho, naon nu rék dipigawé ku anak kuring.
Eta awak ucing, tuluy dielapan, geus kitu manéhna ninyuh susu, kana piring séng, laju nyokot piring séng hiji deui, nyampurkeun pindang jeung sangu. Katémpo ucing téh meni rampus, nginum jeung nyatu na. Siga nu nyaho, ucing gé. Peuting na meni talandan-téléndén, ka Si Déde, tuluy sukuna dilétakan.
Bari lalajo tipi téh, kuring ngan bisa ngucap, “Nuhun, Gusti, pun anak tos dipasihan rasa nyaah.”