Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sésa Kélong

Kénging Nasrul Jatnika
Dipidangkeun dina lapak 08 Juni 2014 22:14:56

“Enin, buahna kanggo abdinya?” Célémbéng. Gek dariuk. “Ulah sésa kélong. Raswi, pang milihankeun.” Badéga matuh nyampeurkeun. Leng. Pikiran kumalayang. Inget bapana budak. Teuing nu mana. Si Nyaina ogé ayeuna, dimana boa. Geus tilu bulan. Taya béja carita. Kebon tukangeun gedong, jadi pangbeberah. Malar ubar ngolémbar. Rénghapna bangun eungap. Mapalérkeun kanyataan, sangkan ngalakay tina émutan. Kalah mageuhan kajadian bihari. Keur meujeuhna katambang senang. Leupas ti hiji lalaki, disanggap nu lian. Abong geulis bawaning ngajadi. Teureuh jegud jeung kusumah. Pangawakan hurung nangtung. Taya cawadeun. Teu weléh jadi ratu pésta. Puseur panon nu garandang. Sabulan bisa opat atawa lima. Nu ngaranjang awakna. Pamahugi nyayeud. Mobil jeung imah. Bagja? Taya kasusah? Teuing. Nu kaalaman ngan wuwuh nyandu pelesir. Rét, ka incuna. Beungeutna nyeplés hiji lalaki nu kungsi nyanding dina implengan. Tepi ka ayeuna.

Jauh ti puseur dayeuh. Anakna keur dinangna-néngné. Lalaki tengah tuwuh ganteng kénéh. Di imah Vila. Disaeuran birahi tina éxtacy.