Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Dua Rupa

Kénging Bune Upik
Dipidangkeun dina lapak 07 Juni 2014 09:41:11

Nyorangan, nyawang potrét barudak papangantén. Anak dua, lalaki wungkul. Pipikiran rus ras ka jaman baheula, mangsa maranéhna nepangkeun pipamajikaneunna séwang-séwangan.

“Mah, nepangkeun, kabogoh Aa”. Meunteun. Teu loba carita, rada mentegeg. “Gusti, pun anak mah kasép, naha milih pibojoeunana ka nu teu geulis? Tapi pamugi waé pun anak nya’aheun, bogoheun. Si Nengna sing bageur,” haté norowéco, kurang panuju dibarung cimata bedah. Prung ka Bale Nyungcung, maskawin teu pira, diwaragadan teu sabaraha.

“Mah, peunteun. Kabogoh Adé”. Mata simeuteun, gepyak ngabagéakeun. Teu ka ampeuh cimata bedah deui waé. “Gusti, Si Ade mah teu kasép, tapi nu bogoheunana geulis rancunit. Henteu ari kapireupeunan mah nu geulis téh? Pamugi Si geulis sing bogoheun, pamugi pun anakna sing bageur, sing soléh, supados Si geulis teu ninggalkeun”, ngadunga, muntang ka Mantenna. Maskawin digedéan, waragad hajat sapaméntana.

Arimah-imah. Incu reuay, mawa watek séwang-séwangan. Gulidag, guludug. Mapaésan kahirupan. Rumahtangga barudak, jeung minantu nu dua rupa, jauh tina panyangka.