Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Bangsat Vs Ronda

Kénging RuhIman Van
Dipidangkeun dina lapak 06 Juni 2014 21:45:58

Malem Senén. Bagéan ngaronda. Horéam nataku. Tuhda simpé. "Si Kojat can datang, Dung?" Éméd nanya.
"Euweuh... keur nyaba", cekéng. "Duaan kieu carana mah, Kang Momon ngaringkuk!" Éméd semu keuheul. Cekés nyeungeut udud. Jam dualas ngurilingan lembur. Aman. Balik deui ka pos. Tingharuleng. Jam dua. Udud geus rék béak. Sora tuweuw nambah keueung. Girimis ngandelan tiris. "Balik yu ah!" ceuk Éméd. "Cuang nguriling wé sakali deui mah, Méd! Terus balik", ngaregot cikopi. Jung nangtung. "Ati-ati, euy!" ceuk Éméd ngaharéwos.
"Sorangan, Méd. Cerek wé langsung!"
"Ké... mending cuang gorowokeun heula, terus téwak!"
"Heueuh!"
"Bangsaaaaat....!!!" sora kuring bareng. Bedas pisan. Bangsat nu keur nyokél jandéla Pa Suryana ngarénjag. Malik ka kuring duaan nu keur ngabedega. "Rondaaaaaa...!!!" gorowokna. Kuring duaan reuwas. Beretek lumpat sakuat tanaga. Muru imah masing-masing. Teu lila, kadéngé sora kohkol ditihtirkeun.