Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Bulan Sapasi

Kénging Bune Upik
Dipidangkeun dina lapak 05 Juni 2014 12:57:51

Ka, bulan ngan kari sapasi, ngangkleung dina jaladri peteng. Endah? Teu Ka, teu sing ning éndah. Sab bulan kalimpudan méga, nu hamo disieuhkeun. Mencrong bulan Ka, asa mencrong haté anjeun. Keueung, geueuman. Mangpirang purnama kuring nungguan anjeun, Ka. Sangkan trésna tinekanan. Tapi haté anjeun teuing di mana boa, najan raga anjeun tara lunta ti raga kuring. Geus teu ka itung sabaraha puluh purnama kuring nyangsaya, teu walakaya. Tapi haté urang keukeuh teu daek padeukeut.

Ka, wayahna mun kuring kapaksa nyiar luang kana haté nu lian. Sakadar nyarandekeun rasa nu teu bisa dibébénjokeun. Lain maksad seja hianat, tapi kuring hayang anjeun ngarti, yén kuring teu bisa dimomorékeun. Katampi pisan Ka, tresna anjeun sakitu gedéna. Tapi ieu haté geus kapalang tatu parna, Ka. Gudawang jeung getihan.
Ka, asih hamo bisa disisilihan, kasuka hamo bisa dipaksa. Asih teu kudu ngahiji pan Ka? Kuring seja amitan Ka, lunta, mindahkeun rasa.