Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Geulis Tukangeun Kaca

Kénging Maman Damiri
Dipidangkeun dina lapak 05 Juni 2014 11:58:41

Pameunteu teu weléh marahmay. Imutma ku matak ngirut. Sok sanajan nyanghareupan sing saha baé. Teu cedihan, teu tampikan. Rek kanu ngarora, atawa ka aki-aki modél kuring. Aduh, éta rurupaan, endah lain bobohongan. Disidik-sidik téh bet namblég ka Hépi Salma. Mun nyarita mo béda ti Dési Ratnasari. Moal bireuk lentong sundana. Sok sanajan keur nyarita ku basa énonésa. Komo bari nganggo raksukan kabaya, da keleresan dinten Rebo. "Nomer 165 ...!",pokna. Kuring geuwat madep ka hareupeun manéhna. "Badé peryogi naon, Bapa téh?",pokna deui. "Badé ngalunasan cicilan motor, sakantenan bari badé nyandak BPKB-na,Neng!" ,tembal kuring bari rada garogi. Sanggeus bérés urusan kapaksa kuring ninggalkeun manéhna nu masih tetep imut. Sok sanajan betah kénéh. "Abah, énggal mulih.., pangnyusulkeun tukang reparasi kompor!, Blep-blepan bae, bilih kabujeng ngabeledug...",ceuk pamajikan tina hapé, satutasna kuring kaluar ti éta rohangan.