Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

San Ene

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 05 Juni 2014 01:51:27

Ene. Hampura Aa geulis. Teu bisa mere kabagjaan nu saestuna.
Ene. Mana teuing capena. Aa jeung barudak can harudang, Ene geus pakepuk di pawon tepi ka bray isuk kasorot panon poe.
Ene. Aa lain idin Ene kudu iiluan neangan napakah. Tapi dalah dikumaha.
Ene. Cikopi nu disadiakeun Ene karasa nikmatna dibarengan udud mun Aa balik gawe. Padahal, Ene geh cape keneh meureun nya ja sarua balik gawe?
Ene. Tiap balik gawe, Aa kaburu keneh nguseup atawa maen bal jeung babaturan. Teu maduli Ene nu pakepuk ngurus barudak jeung imah tangga.
Ene. Lain maksud Aa teu maduli ka Ene. Tapi pan Ene geus nyaho, Aa mah limpeuran.
Ene. Aa inget, ayeuna teh tepung taun Ene. Keun bae nya karak inget ayena geh!
Ene. Wilujeng milangkala geulis. Aa teu bisa mere hadiah iwal ti pidu'a. Mugia Ene panggih kabagjaan di alam kalanggengan.
Ene...