Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Cinderella

Kénging Bune Upik
Dipidangkeun dina lapak 04 Juni 2014 13:43:27

Tuh cokot, ieu bawa, geus biasa. Dicarékan dipolototan, lain kajadian langka. Digetrik digeureuh-geureuh, geus lain caritakeuneun. Hudang ti janari leutik, saré deui manjing tengah peuting tara dipaké pikir. Gaul ngan ukur buruan jeung dapur, dibaékeun. Hirup ngésto, najan kalan-kalan ngarasula. Minangka hiburan hiji-hijina teh, Dumay!

“Geulis, dimana linggih?” hiji akun, nanya. Lila-lila conggah, teu asa-asa nembrakkeun eusi haté jeung bangbaluh hirupna. Dunya asa jadi ngalegaan. Sedih kingkin jadi hariring asih, dangdanan redan redun jadi ngaluis. Tembang kasmaran mapaesan babancik haténa.

“Cuang tepang yu,” Sang Pangéran ngajakan. Sabil, mandeg mayong. Dijurung katresna, nedunan pangajak najan kudu nyorang leuweung luwang liwung. Patepung, dunya asa nu duaan, Cinderella jeung Sang pangeran. Silih simbeuh kadeudeuh, ngaharéwoskeun ungkara pinuh asmara. Karudet ilang sakedapan.

Tring trong, hape gareuwah. SMS, “Moal ngambeu seungitna surga, mun pamajikan lunta tanpa idin salakina”. Gebeg, leketey. Cinderella kudu balik, sab dirina keukeuh Upik Abu.