Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ditundung

Kénging Bune Upik
Dipidangkeun dina lapak 03 Juni 2014 14:06:23

Pangeusi Planét Mars geunjleung. Raja geus ngabéwarakeun yén sabagéan eusi Planét Bumi rék ngadon hijrah. Planét Bumi geus pinuh teuing, overload capacity. Geus kacipta, Mars nu tadina ayem tengtrem téh bakal jadi robah. Mars nu jempling bakal ricit ku sora barudak, sabab “urang Bumi” gawéna nyarieun anak bari sok tuluy dipiceun, kalan-kalan teu dipaliré. Raja kudu ngadadak ngawangun panjara, sabab tangtu bakal loba kaributan, koruptor jeung tukang démo nu pantes dicangkalak tur digebruskeun ka pangbuian. Walungan bakal kiruh, sab bakal loba nu ngadon mandi, alatan urang Bumi mah lalebay loba gaya resep dangdan. Runtah bakal patulayah, sab urang Bumi kabeukina ngabala teu resep miara.

Kabéh pangeusi Mars muringkak muriding ngabayangkeunana. Laju ngayakeun gempungan. Dina poéan pidatangeun Urang Bumi, Planét Mars ditingker pager bitis bari samakta pakarang. Antukna nu hijrah kapegung teu bisa asup. Ditundung sapajodogan. Urang Bumi tinglaliud di jomantara, teu boga deui tanah sarakan geusan pangbalikan.