Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Meureunan

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 03 Juni 2014 05:47:48

Tisaprak pipisahan jeung pamajikanna, Mang Sahrod masung bae. Kaciri jasa ripuhna. Biasa sapopoe aya nu ngurus, kuari manehna kudu ngurus.
Isuk-isuk ker ngajembreng-jembreng jamang 'na sampayan, Mang Sarna tatanggana nyampeurkeun.
"Kumaha Rod jadi duda, ngeunah nya?"
"Nyao ah. Ja buktina kuari aing kudu magawean kawajiban bikang!"
"Kawajiban bikang? Kawajiban nu mana tea?"
"Heu'euh ieu. Moe jamang, nyeuseuhna, ngejo, ngurus anak jeung sajabana."
"Ke... Ke...ke... Lain basa harita pamajikan maneh tah balik, dek mawa barudak teu meunang ku maneh lain? Ceuk maneh anak mah kawajiban bapana. Tah mun kitu, sagala kaperluan anak atuh kawajiban maneh meureun. Ari eta pamajikan ngeun saukur mantuan ka salakina. Kangaranan mantuan, mun ikhlas meunang ganjaran, mun teu daek mantuan teu jadi dosa meureun.