Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

San Aa

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 01 Juni 2014 20:03:55

Aa. Ceuk itungan, umur Ene kedeng deui nambahan. Nu hartina jatah hirup Ene ngurangan.
Aa. Ene lain lain cawene meujeuhna kumicir. Tangange geus kaliwatan. Malahan dek ngagayuh ka sareupna.
Aa. Itungan umur lain patokan manusa jadi koloteun. Sanajan loba kokoloteunna.
Aa. Panonpoe karasa haneut deui. Teu jiga waktu ngaleungitkeun kalangkang urang. Tapi eta lain tanda urang bisa moyan deui.
Aa. Urang teu bisa nyieun koma atawa peun sakahayang. "Mangkaning geus bosen ku tanda tanya Ene." ceuk Aa.
Aa. Geus wancina urang nyiapkeun. Nyiapkeun batur. Mun urang geus diabringkeun ka panto. Lawangna tina lemah.