Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nini Anteh

Kénging Bune Upik
Dipidangkeun dina lapak 31 Méi 2014 20:21:30

Hapéna disada waktu Nini Antéh keur ngangsitkeun ninun cindung pesenan Ratu Bulan. Reg eureun, laju maca heula sms. “Nini, kunaon bulan teu datang?” pangirimna Néng Mona mojang geulis rancunit biduan pub. “Antosan wé ku Nyai, bulan keur maturan heula Nini”. Hapé ditunda dina palang dada. Tuluy neruskeun hanca. Karék waé gap, hapé disada deui. Dibaca, “Nini, tos tilu sasih bulan teu sumping”. Pangirimna, Néng Shinta santri panghérangna di pasantrénna. Teu kaur prak migawé tinuneun, hapé hayoh waé disada. Eusina méh ampir kabéh sarua, nanyakeun kunaon bulan teu datang. Bakat jéngkél, Nini Antéh turun ka dunya, hayang nyaho pédah naon nu gareulis harénghéng natanyakeun bulan. Reg, apollo nu mawa Nini Antéh euntreup dina suhunan tempat prakték dokter Obstétri Ginékologi. Nyampak Mona, Shinta, jeung loba mojang gareulis keur careurik ménta ka dokter sangkan bisa ngadatangkeun bulan, sabab bulan geus pindah kana beuteungna séwang-séwangan. Nini Antéh ceurik, kanyenyerian.