Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Salah Kamar

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 31 Méi 2014 13:36:11

Kieu, ari hudang kabeurangan téh. Asa teu pararuguh. Gurunggusuh nyiapkeun baju séragam. Can nyiapkeun sarapan budak nu dua. Kitu deui, nyiapkeun keur bapana, da sarua sok dibekelan. Keur barudak mah nu gampang wé, nyeplok endog. Ari keur bapana mah, ngahaneutkeun deungeun sangu nu sapeuting, paling ditambahan goréng témpé. Geus dijajarkeun mah, tas dina korsi, bus-bus wé bekel diasupkeun. Bérés wé, barudak jeung bapana arindit, tinggal kuring sosoranganan. Lugina, rék nuluykeun deui, hanca tulisan nu katunda.
Na, atuh, jam sabelasan, bapana, ngebél. “Mah! Ieu Bapa, diseungseurikeun ku babaturan, ngaluarkeun tempat makan, ari gambarna Hello Kitty, ceuk babaturan téh, siga masa kecil kurang bahagia cenah.” Key, wé, kuring seuri sorangan. Jam dua belasan, Si Eneng balik ti sakola, katingali rada camerut.
“Mamah…! Eneng teu janten emam, da teu sedep tumis paria, Eneng mah!” Cenah, kituna téh, bari ngagubragkeun tas. Enya wé, bekel na masih weuteuh. Rék seuri gé, jadi teu téga, ningali Si Eneng, nu luwa-lewé rék ceurik.