Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Saur Bi Sumi

Kénging Bune Upik
Dipidangkeun dina lapak 29 Méi 2014 12:10:00

Mih, kunaon Nina teu capétang sapertos Tétéh, sapertos Adé? Saur batur Nina téh geulis-geulis pireu. Tapi sanaos kitu, Nina ngartos kana naon-naon nu dicarioskeun ku batur ka Nina. Mung aya nu teu kahartos ku Nina, upami urang sakulawargi nuju ngariung, Tétéh sareng Adé arogoan ka Apih, sok dilahun, dihuapan. Naha ka Nina mah Apih téh sok baeud waé? Kalan-kalan Nina sok disintreuk ku Apih sanaos kalepatan Nina teu pira ogé. Untungna aya Engki nu nyaah pisan ka Nina, aya Amih, aya Bi Sumi. Nina sieun pisan ku Apih. Apih tentara, Apih galak.

Mih, waktos Nina opname di rumah sakit, Bi Sumi ngadongeng ka Nina, saurna Nina ulah ngarep-ngarep dilongok ku Apih. Apih ngéwaeun ka Nina jalaran waktos Amih ngandung tur babar ku Nina, Apih nuju dines tilu taun di Vietnam. Muhun Mih? Saleresna Nina putra saha Mih? Naha geuning Nina langkung mirip Engki, Ramana Apih?