Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Ngolo

Kénging Bune Upik
Dipidangkeun dina lapak 26 Méi 2014 18:52:44

“Geulis, hoyong honeymoon ka mana? Paris atanapi Korea?”. Nu ditanya tibang imut. “Aa bade ka Hongkong, saminggon moal ngaktifkeun hapé. Wayahna geulis dikantun. Urang tunangan samulihna Aa. Sasih payun urang ka balé nyungcung”. Irma ngabigeu. Didin nyekel pageuh kana pigeulangna. Sore harita papisah di buruan imah. Saminggu, dua minggu, nu nyaba taya béja. Irma mimiti élékésékéng. Natanyakeun ka dulur Didin. “Na da Didin mah teu kamamana,” tembal nu ditanya. Irma keuheul, asa dilejokeun. Gejlig indit muru imah Didin. Nu ditéang nyampak keur gégéléhéan. “Aeh, nu mulih ti Hongkong téh geuning sulaya tina jangjina?” Didin reuwas lain meumeueusan. Irma sigana moal aya hampura, Didin geus loba katohyan bohongna. “Geus wé A, semet dieu, teu kudu dituluykeun ka balé nyungcung!” Didin rikat ngasongkeun kuitansi. “Seug, tapi gentosan heula tilas mahugi Geulis, sajutalimaratus”. Irma ngahuleng. “Okey, naha. Tapi bayar heula sametan Aa ka abdi, sajutadalapanratus!” Didin molohok, rék untung kalahka jadi buntung.