Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Turunan

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 26 Méi 2014 17:56:00

"Ka ditangguan Ki Jaro di imahna kuari!" ceuk titahan Jaro ka katua rombongan.
"Aya naeun deui? Pan ieu karak balik tas nyemah ti Ki Jaro!" tembalna.
"Teuing, kula mah teu nyaho. Ja tah ngabejaan doang!"
Bari rada aneh, katua rombongan geugeuraan nepungan Ki Jaro.
"Kula mah ngeun saukur panyambung letah ti jero. Isukan mun dek ka jero dititah isuk-isuk. Wanci ngawadang kudu geus di ditu cenegeh. Tah ngeun sakitu titipanna!" Ki Jaro teu mere kasempetan nanya.
Isukna. Wayah tangange, rombongan geus nepi ka Baduy Jero. Tapi asa teu biasana. Tiap imah ditempelan janur.
"Ka ditangguan Ki Jaro!" ceuk nu ngabageakeun.
Di buruan imahna, kasampak Ki Jaro ngabageakeun bari jiga nu ajrih jasa. Teuteupna manco ka cawene burieun katua rombongan. Tuluy ngadeukeutan. Pok nanya. "Tabe pun. Ari nyai turuna Tebe Karsa lain?"
"Enya Ki. Kunaeun kitu?" kula nembalan. "Aneh. Nyaho ti saha?"gerentes hate
"Tabe pun Nyai Ratu... Nuhun geus datang ngalongok kami. Hampura kami teu sasadian san susuguh Nyai Ratu." Bari leungeun sidakep dina harigu, Ki Jaro neruskeun omonganna.
"Ari kitu...?" kula olohok.