Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Béntang Kariaan

Kénging Nasrul Jatnika
Dipidangkeun dina lapak 26 Méi 2014 10:17:35

Ayana anjeun kurnia. Bulan di langit haté, moncorong ngadelékkan. Dangdos dina surupan cindung marun. Matak nyeblak manah. Ngaburialkeun mangsa panganten anyar. Celepot dicium. Bari ngagalurkeun rasa nu tadina mancawura.
“Atos atuh, ah. Ké telat deui ka ondanganana.”
“Wios, moal aya nu leungiteun urang dina masamoan.” Ret cangkéngna dijéwang. Harigu jeung biwirna ngahiji dina awor haroshos. Kembang eros dicéboran. Ligar dina pangébogan. Teu lila cara biasana, ukur 20 menitan. Laju haged dangdan deui. Jrut turun tina mobil. Ondangan geus ngaliud.
“Katingali awét anom waé..” ceuk nu nampa tamu.
Ukur dijawab rindat surti ka manéhna. Cangkengna diciwit saeutik. Meureudeuy, bari humaréwos nompokeun kana ceuli. “Yéy, deudeuieun geura..” Kuring ukur mésem. Jeprét-jeprét, nu motoan. Tinggurilap. Dua poé ti harita poto-poto dikunjalan kana Fésbuk. Loba nu tatabéan, majar leuwih éndah manan pangantén.