Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Beda Tujuan

Kénging Bune Upik
Dipidangkeun dina lapak 25 Méi 2014 07:28:14

Nong, anjeun teu nyaho kumaha gudawangna haté kuring waktu anjeun nyebutkeun yén anjeun rék aya nu mileuleuheungkeun. Nyeri taya papandékeuneun, Nong. Lir nu raheut dikucuran uyah jeung jeruk mipis, lain bobohongan. Cinta urang papada cinta munggaran. Dua taun lain waktu sakeudeung pikeun urang ngukir rupa-rupa kaéndahan nu moal bisa gancang dipopohokeun. Waktu anjeun ménta sangkan kolot kuring datang pikeun nunda carita ka kolot anjeun, jujur Nong kuring teu sanggup. Lain hartina kuring sulaya tina subaya, lain teu cinta. Tapi aya hiji hal anu anjeun moal ngarti. Kuring hayang mulangkeun heula kanyaah indung, Nong. Ulah nepi ka indung kuring asa diteungteuinganan, ngagedékeun, nyakolakeun kuring tepi ka junun, ari geus jadi “jalma” katalimbeng mulang tarima ka pamajikan. Lain kuring cangcaya kana kanyaah anjeun ka kolot kuring. Tapi urang béda pamadegan, béda tujuan. Hampura kuring Nong, anjeun muslimah nu ta’at, kuring anak Pendéta nu kawaris Garéja jeung jemaatna. Pileuleuyan!