Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Rasa Aing

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 24 Méi 2014 14:52:07

"Jurig atah dia Kasda. Aing boga salah naeun ka dia?!"
Harita aing geus ngomong. Lillahi ta'ala narima manehna jadi salaki. Sedih jeung peurih rarangdaan 8 taun geus niat ditutup.
Laki rabi dilakonan sanggeus ijab kabul dihareupeun pagawe KUA. Aing percaya manehna jelema bener. Maenya Kaka aing dek ngajongklokeun adina. Ja manehna tah duda cenegeh. Bungah hate dibawakeun anak tere. Sanajan lain anak kandung, ku aing dek dianggap anak bener. Dahar pakena dipupujuhkeun. Sakolana diuruskeun. Tong boroning anakna. Maneh ge ku aing disakolakeun, kajeun ngeun sakola paket.
Aing kuari ceurik lain nyeungceurika pedah jadi rangda deui.
Aing kuari sedih lain lantaran kudu ngaleupaskeun maneh dina mangsa geus jeneng.
Aing ceurik lantaran kaleungitan anak, sanajan tere.
Aing sedih lantaran katipu ku jalma model maneh.
Aing teu sieun jadi rangda.