Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Jang Oding Gelut Jeung Préman

Kénging Maman Damiri
Dipidangkeun dina lapak 22 Méi 2014 11:22:11

"Sugan Anta nyaho,kamana ari Jang Oding ? Geus ampir saminggu teu nganteuran suluh ka dapur Mama." Talék Mama Ajengan Épul ka lurah santri. "Kaleresan ditaros ku Mama,da saleresna mah abdi téh seja unjukan. Wiréh Jang Oding tos genep dinten ngalempréh di kobongna bari haharurungan. Saurna mah tos patelak sareng préman pasar. Bilih hoyong langkung uninga mah, mangga wé atuh roris ka kobongna!" Témbal Lurah Santri bari rengkuh. Bada Asar Ajengan Épul ngersakeun ngalongok Jang Oding di kobongna. "Deudeuh teuing Oding, na kunaon ari Anta maké wani-wani gelut jeung préman, kawas nu geus teuas awak waé?" Mama Ajengan semu nu nganaha-naha. “Sihapunten Mama abdi tos kumawantun!... Waktos saminggu kapengker abdi ngintunan suluh ka bumi Mama. Kaleresan abdi téh nguping kasauran Mama ka Tuang Garwa. Pan saur Mama téh batan Néng Halimah kudu dikawinkeun ka Si Odéd Préman mah, mending dikawinkeun ka Si Oding nu goréng patut..!” Tembal Jang Oding kalem.