Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ahong Kapahong

Kénging Aminta Zein
Dipidangkeun dina lapak 22 Méi 2014 10:09:24

Geus bisa ditebak. Mun nyetél tipi nu ieu, geus pasti eusina nganangna-néngné caprés pavoritna. Da puguh nu boga stasion tipina aub ka poros ieu, alatan sora partéyna tikusruk. Atuh tipi nu itu, nya kitu kénéh. “Kumaha nasib urang ayeuna?” Wikanta nanya ka calon waprésna ti partéy Hampura, Harianeun. “Bingung dékah, duit geus kaluar gedé.” “Kumaha mun gabung ka Mas kowi ?” Wikanta ngarénghap. “Atuh abus kadinya mah éra kuring, panggih deui jeung si Bréwok.” Mentog. Antukna Wikanta jeung Harianeun pepegatan. Ari Ko Ahong bingung nataku. Ku dununganana dititah ngadukung sangkan partéy Gurinda unggul tina nyaprés. Ras ka Mas Kowi, sarua ménta dukungan. Malah bonusna jatah DKI 1. Bingung pilampaheun, Ahong mindeng teu bisa héés. Unggal poé hapéna teu daék répéh. Lep wé, geus tilu poé Ahong euweuh balik. Kantorna suwung. Hapéna mélbok. Para pangawal burber naréangan. Mungguh intél nu ka’asah élmuna. Ahong kapanggih di sumedang. Kasampak keur diajar nyieun wayang.