Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Limpeuran

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 21 Méi 2014 18:41:23

Keur ngareureuhkeun kacapé di kamar, lantaran tas balik gawé, Si Enéng, anak kuring nu bungsu, nyampeurkeun ka kamar.
“Mah, itu ditaroskeun ku Bu Iceu, badé aya acara démo kecantikan, Mamah badé ka ditu? da tos dikawitan Mah.”
“Oh enya, ké atuh Mamah gentos heula acuk, Enéng badé ngiring?” Si bungsu gideug. Manéhna mah tuluy maén monopoli di téras jeung jeung baturna.
Resep geuning ningali nu démo kecantikan téh. Waktu dua jam gé teu karasa, nyaho-nyaho geus anggeus wé. Waktuna bubar, kuring kokotéténgan néangan sendal. Tapi sendal teh, euweuh kalangkang-kalangkangna acan. Aya ogé, ibu-ibu nu milu mangnéangankeun sendal. Torojol téh Si Enéng nyusul. Pok nanya ka kuring.
“Mamah, milarian naon? meni kukurilingan kitu!”
“Sendal Néng, nu warna beureum téa, kamana nya?”
“Si Mamah mah, pan tadi angkatna teu nganggo sendal, saur Mamah tadi, caket ieuh bumi Bu Iceu mah, jabi pan sendal nu beureum téh teu aya di payun deuih.” Ngadéngé omongan Si Bungsu, rey téh beungeut asa dirérab, komo basa aya ibu-ibu nu tingcikikik mah.