Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sono Nu Urang

Kénging Luthfi Izzatul Khairi
Dipidangkeun dina lapak 20 Méi 2014 20:08:05

Jelegurna ombak. Gelebugna
angin. Teu wasa miceun anggang antara urang. Sanajan léngkah jeung keupat méh paadu. Mangsa babarengan, ngaulinkeun budah jeung kikisik di basisir. "Tos lami, nya, urang teu sapertos kieu." Halon sora anjeun. Marengan srangéngé nu mimiti mudun.
"Apan trésna mah teu mangrupa. Sanaos pinuh ku rasa," ceuk anjeun baheula. Enya, pinuh ku rasa. Ti amis nepi ka peuheurna. Ti bungah nepi ka tunggarana. Kawas bihari. Waktu anjeun miang. Neundeun sagurat gudawang. Dina haté. Dina rasa jeung ingetan. Tuluy kiwari datang deui. Ngajak ngaguar mangpirang tineung. "Sono teu ka abdi, A?" Sora anjeun tetep halon. Antara enya jeung henteu.
Rasa. Dumadak liwung. Peurih kanyeri jeung kakangen. Pabaur ngajadi hiji. Reg. Léngkah rumandeg. Laju neuteup héhérang na panon anjeun. Katara. Aya sakiceup harepan di dinya. "Hapunten, Nung. Sanés teu hoyong cara kapungkur. Tapi ieu sono, tos mopo waktos ngudag kalangkang salira." Langit peuting beuki mongkléng, keur urang duaan.