Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tajug Leutik Sisi Lembur

Kénging Luthfi Izzatul Khairi
Dipidangkeun dina lapak 17 Méi 2014 07:32:52

Srangéngé geus mimiti undur. Kari némbongkeun sagurat layung. Manéhna. Leumpang semu jumarigjeug. Tutas ngalalakon, mapayan beurang. Basa anjog ka pakarangan imahna. Kembang buruan mapag ku aléwohna. "Apa..., Dédé tadi diajar ngaos ku Étéh," pokna.

"Nyai, pangninyuhkeun cikopi!" ceuk manéhna. Sabot ngareureuh, ngalungsar di patengahan. Teu lila. Budak awéwé datang. Nanggeuy baki eusi cikopi. "Mangga dileueut, Pa," nyodorkeun paménta Bapana. Binarung imut. Nu sarimbag jeung potrét na bilik di palebah kamar. Nu atra koléas kateureuy mangsa. Tuluy manéhna ngahuhuleng. Nyusud unggal kalangkang mangsa. Katineung.

Sora adan ngalanglaung. Manéhna anteng kénéh. Neuleuman sagara tineung. "Apa..., hayu cuang ka tajug," ceuk Si kembang buruan. Maksakeun lugay. Demi anakna. Sasaged. Tuluy indit katilu anakna, muru tajug sisi lembur. Barang anjog. Manéhna olohok. Nénjo tajug hurung ngempur. Di luarna. Di jerona. Badis dilingkung sarébu purnama.