Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Gering Ripuh

Kénging Rinto Variasirias
Dipidangkeun dina lapak 06 Méi 2014 19:42:58

Ari ketakna mah éta jelema téh kawas dokter. Sagala nyaho kana rupaning panyakit. Tapi buktina mah kuring angger teu cageur-cageur. Awak asa pasiksak. Sora ngageleter. Cengkat ngeleper. Tapi wajar kétah da geus kolot. Reup kuring saré. Asa hayang istirahat salawasna. Ninggalkeun alam dunya. Tapi jelema éta hayoh ngélékéték kuring. Nitah nyaring. “Embung ah!” Kuring peureum deui. Ningali kuring saré deui, jelema éta ujug-ujug nyokot konci inggris. Jebrod! Jebrod! Neunggeulan kuring bari nyarékan ”Sétan siah! Goblog! Meni hésé hirup sia téh!” seubeuh nyiksa kuring. Konci dibalangkeun. Si éta ngaléos ninggalkeun kuring ngajugrug sorangan di béngkél .