Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Asa Tarapti

Kénging Aminta Zein
Dipidangkeun dina lapak 06 Méi 2014 10:28:06

Enya gé pigawéeun keur rada paciweuh, ari haté keur janglar mah kacapé téh ilang. Pamikiran nganteng ka nu kamari anyar panggih. Wanci magrib karék minggé. Gap kana hénpon. Miskol ngéntép. Lolobana ti si Ayang. “Hampura geulis, teu kasiwer.” Ngagerentes. Diteleponan teu daék nyambung. Haté mimiti tagiwur. Teg. Moal nyalahan pasti manéhna ngambek. Teu talangké, berengbeng balik. Ngahaja teu nyimpang heula, da geus pasti keur teu soméah. Rék nungguan tiis haténa, kakara rék ditepungan. Dalapan saparapat, anjog ka imah. Karérét nyelap dina panto aya amplop bodas. Geuwat dibuka. “Kahatur Akang. Teu salah dina panyangka. Ari ukur béja mah, Nyai moal kapangaruhan. Hantem waé unggal poé mah ceuli téh rawing. Ayeuna tos bukti. Mangga Akang sing jongjon jeung nu geulis. Insya allah nami abdi teu acan gentos janten Chintya sari. Saran ti Nyai, pami badé sms kedah tarapti, bilih lepat ngintun deui. Sakitu ti Nyai, hapunten samudaya kalepatan. Wassalam Wulan Guritno.” Puriding!!!