Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Si Tahu

Kénging Rinto Variasirias
Dipidangkeun dina lapak 02 Méi 2014 20:55:13

”Ieu kanggo saratna téh bah!” Ceuk Tahu ngasongkeun calana jero awéwé. “Heu’ bweuner jwang! Ceung… urang parancahan ku abwah!” Kojengkang bah Tarmo ka pangkéng. Tahu seuri “Okh’ Lilis… akhirnya akang Tahu bisa bersanding denganmuh…!” Tahu ngageurendeng sorangan. Sirahna tanggah kana lalangit bari ngarangkadak eun dua dampal leungeuna..
Isukna Tahu ngaliwat ka buruan Lilis. Srog pasangrog jeung nini Umin. Ujug-ujug gabrug, nini Umin ngarontok . Tahu kéképéhan. Gurinjal ngaleupaskeun manéh. Geus lesot. Ber, lumpat.
“Bah, kalah nini-nini nu ngait téh. kumaha geus kieu yeuh?” Tahu makumaha deui ka bah Tarmo. “heuheuheu… Ari haywang leungit peletna mwah gampwang. Duruk wue calana nu kamari téh! Heuheuheu….”. Bah Tarmo seuri ngaheuheu. Tahu seuri deui.
Isukna Tahu ngaliwat deui ka imah neng Lilis. Kasampak loba jelema ngalaliud. “aya naon mang ieu téh mang? Tahu nanya ka salahsaurang nu aya didinya. Nu ditanya ngarérét . “Nini Umin maot jang!”