Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Bangku Ujian

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 01 Méi 2014 15:03:47

Mimitina mah, kuring teu ngarti, keur ngawas ujian di ruang 17, bet aya saurang bapa nu asup ka ruangan, dianteur ku panitia. Bubuhan ngawas téh di sakola lain, jadi kuring ngan ukur cicing wé, waktu diisaratan ku panitia.
Si Bapa téh ngan melong wé kana bangku baris kaopat, nomer kudua ti hareup. Katempo manéhna ngembeng cimata. Geus kitu mah tuluy amitan ka kuring, jeung ka panitia nu nganteurna.
“Hawatos Bu, Bapa éta téh hoyong ningal bangku ujian, tilas putrana taun kamari. Pas dinten kadua ujian, putrana pupus, alatan kacilakaan, motorna ditabrak treuk waktos mulih ti sakola.” Ceuk panitia ngajentrekeun ka kuring. Cenah hayang ningali bangku ujian téh, satengah maksa ka panitia. Basana téh, manéhna hayang ngalubarkeun kasono ku nu jadi anak
“Deudeuh, Bapa, mugi Gusti, masihan kasabaran ka Bapa.” Gerentes téh.