Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lalakon Mahabarata

Kénging Maman Damiri
Dipidangkeun dina lapak 29 April 2014 10:58:16

Mang Cépo ukur olohok mata simeuteun hareupeun tivi nu keur dilalajoanana. "Naha bet béda jeung lalakon nu kaalaman ku urang euy...?" Ceuk manéhna. "Aya naon, Aka ? Uingah can ngarti..." Ceuk Dawala bari milu mencrongkeun tivi. "Heueuh Wala, na ari urang teu kabagéan peran kitu...? Pan biasana mah pagawéan urang téh mun teu nutnutur Juragan Arjuna nya nunutur Juragan Gatotgaca !" Tembal Mang Cépot bari rada kerung. "Lakadalah, nu kitu mah tong dijadikeun teuing masalah,Aka ! Pan lalakon mah kuma nu ngajamanan." Keur galuntreng kitu jol Abah Semar. "Aya naon berita naon Sujang dina tivi téh ?" Pokna. "Ieu Abah, kunaon Lalakon Mahabarata téh bet teu ngalibetkeun urang ?" Tembal Mang Cépot. "Béda versi Sujang. Jeungna deui ari alur lalakon mah kuma dalangna. Pan éta mah can kasipuh ku karuhun urang." Ceuk Bah Semar.